Hier komt u te weten hoe Maxianditrans Bvba tot stand is gekomen door de jaren heen.

Het is allemaal begonnen in de vooroorlogse jaren, Alfons Tack is toen begonnen met het vervoer via paard en kar en hij vervoerde vooral boter en eieren.

In 1950 hebben de 2 broers Alfons en Armand Tack de handen in elkaar geslagen en de onderneming Tack gebroeders opgericht.

Toen is de definitieve start gegeven, in 1950 hebben zij hun eerste vrachtwagen gekocht. Zij hebben zich steeds gespecialiseerd in het vervoer van dieren in België.

Nadat Dirk Tack, de zoon van Alfons, en Erik Tack, de zoon van Armand, reeds meerdere jaren meewerkten in Tack gebroeders hebben zij Tack gebroeders en zonen Bvba opgericht.

Hier was ook de voornaamste bedrijfsactiviteit veevervoer in Belgie.

Naast het veevervoer zijn ze in deze onderneming ook gestart met nevenactiviteiten,

zoals de start van containertransport in de Benelux en ook verhuizingen in de omstreken van Sint-Gillis-Waas.

 

 

 

Tack Dirk is opgericht in Juli 1992 door Dirk Tack en zijn echtgenote Ann De Prekel.

In het begin was hun grootste bedrijfsactiviteit veevervoer in Europa en Marokko.

Eind 1995 zijn zij gestopt met veevervoer en hebben zich toen meer gespecialiseerd in het vervoer van containers, zo werden er dagelijks containers vervoerd in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

In 1996 hebben zij zich ook huifwagens aangeschaft dit om aan de vraag van hun klanten te voldoen, deze werden dagelijks ingezet voor groepage transporten naar de Benelux, Zwitserland, Engeland, Zweden en Denemarken.

In juli 2004 hebben zij Maxianditrans Bvba opgericht.

In deze onderneming zijn hun hoofdactiviteiten vooral gericht op het vervoer van containers in de haven van Antwerpen en transport binnen de BeNeLux en het noorden van Frankrijk.

In 2011 is hun zoon Xavier Tack in de zaak gekomen.

Hij werkt nu mee om verder de toekomst van Maxianditrans Bvba te garanderen en een optimale service te blijven bieden aan hun klanten!

Weetje: U vraagt zich af waar deze naam vandaan komt

MAtthias XavIer AN(n)ouck DIrk